Spannend experiment

Waar ben ik zoal mee bezig geweest de afgelopen tijd? Met iets heel erg leuks. Ons Online Open Ateliers project begint steeds leuker te worden.

Bij Anir thuis

Online Open Ateliers is meer dan technisch trucje om online contact te maken met kunstliefhebbers.Het is ook een mooi sociaal experiment. Geen van alle mensen die aan dit project meewerken had ik eerder ontmoet. Toch is het al een hechte groep vrienden geworden.

Het beeld bij mij.

We vergaderen regelmatig via Jitsi-Meet (zelfde systeem als tijdens de open dagen) Die bijeenkomsten zijn net zo waardevol en gezellig als een fysieke vergadering zou zijn. Het is bijzonder hoe je ook via video vergaderen on korte tijd elkaar kunt leren kennen.

Ondertussen krijgen we ook meer en meer reacties van mensen die als bezoeker geïnteresseerd zijn in ons project.

De groep groeit ook. Op 6 december waren we nog met z’n zessen. Nu zijn we alweer met 10 en er is nog een aantal die er vrij zeker bijkomen.

Het lijkt waarschijnlijk het meeste op een kunst beurs of markt. De website is ons programma boekje en de hal tegellijk. Je kunt er op je gemak rondslenteren en kijken welke kunst en kunstenaar je interesseert . Dan besluit je welk atelier je verder wil bezoeken. de links staan bij iedere kunstenaar.

We hebben nu dus een brand nieuwe website waar ik erg blij mee ben. Dus neem daar ook even een kijkje en ik zou het leuk vinden als je laat weten wat je ervan vind.

Schrijf je ook even in voor de nieuwsbrief. Dan sturen we je een herinnering voordat het begint en aankondigingen van de volgende edities.

Tot 10 Januari!